Tjohopp.

Mitt förra inlägg är tydligen försvunnit :( Jaja inte mycket att göra.
Denna Lördag har bjudits på lite solning för mammsen här och färgning av prinsessa 1 hår snart klart. Hon har också skaffat blogg nu och så klart övervakar vi, de är bra träning för skrivningen och hon har nu egen dator med.Strax dags för middag och fortsatt hår fixning.
skriver mera later.


Furuvik.

Var vi på igår, hela ligan vi , barnens gudfar, Julias farfar och kusin Liam så skoj och vi har världens snällaste lilla kille, snäll hela resan och inne på parken en riktig liten livsnjutare.

Nu har tre av fyra möjliga haft vattkoppor hos oss, dock hade Julia då hon var liten men nu är det iallafall gjort :) Tyvärr missade vi faster prinsessas dop så trist men får iaf se bilderna.

Hade förväntat mig fin väder idag men icke regnet kommer nu så det blir till att hänga tvätten inne men vi får ta och städa lite det är  ju bra. Har börjat sticka lite inför hösten jag börjar förstå hur man gör blir billigare än att köpa hemstickat då vi aldrig köper färdigstickat i butik, sedan så har jag börja inhandlat vinterkläder och kläder inför hösten bilder kommer.

Imorgon ska jag ha barnfri heldag på birsta , hoppas jag hittar nått.

Lunch time nu då.


Hejsan.

Fullt ös medvetslös men ser att det iallafall är besökare fast jag inte uppdaterat, vilka är ni? Ser stökigt ut på bloggen nu jag gör om´den så den får se ut så här ett tag och något har varit fel så det inte har gått att kommentera men tror det ska funka nu.

Känner att jag måste ta och skärpa mig med min blogg så jag gör ett nytt försök, höres imorgon då.


RSS 2.0