shoppat i birsta med alla mina gullungar o...

shoppat i birsta med alla mina gullungar och käka lunch har jag gjort idag en del vår grejor följde med hem. Ni får se live bilder på sakerna ev imorgon :-) hoppas annikas planering gått bra också hon och lilleman var också med skoj. Nu ska jag bada min mätta prins så trevlig helg alla glada @-}--


morgon mys hos oss med kärlek och mys med ...

mms_img29164 (MMS)

morgon mys hos oss med kärlek och mys med alla barn i mamma och pappas säng <3 Thats real love. Dock saknar vi Julia och pappan men de är snart lediga med kram från oss.


bjuder på en mys bild :-)

mms_img29163 (MMS)

bjuder på en mys bild :-)


Ingen update igår.

Tyvärr blev hela dagen tokig igår, började med att vi försov oss vilket aldrig händer såvi beslutade att vara hemma ifrån dagis istället. Drog igång en stor tvättning här hemma igår sedan var det allmänt trist hela dagen :( tur barnen piggar upp en och en hemma bakad sockerkaka till efterrätt.
Dagen idag har blogg.se haft drift störningar i hundra miljarder år men nu är vi back on track som det verkar.
Har haft en lugn mysdag med prinsen idag tog en snabb prommis så han har sovit ute innan vi for på dagis och hämtade, senare så blev det målning med flickorna här hemma innan pappsen kom hem och vi käka middag.
Har facktiskt varit och sola idag skönt snart vår så bra att få lite färg så barnen var redan i säng då jag kom hem igen så nu ska vi snart mumsa glass och ha soffmys. ha en toppen kväll alla där ute.


Vuxen tonåring :)

Har jag gått och blivit haha ja vad kan man säga gjorde mitt hår kolsvart och ångrade mig nu så nu är det super ljust :) men mycket mer trivsamt. Dock är mina barn nog ganska förvirrade då mamma byter hårfärg en gång i veckan som en tonåring men Maya klappade mig på huvudet och sa åhhh fint mamma så det var skönt .
Dagen har bjudit på bvc med lilla Tristan och fika hemma hos Annica och tack snälla du för hjälpen med håret.
Nu så är sessorna hemma från dagis och vi kokar ägg till mellis det stod på deras önskelista och just nu har jag en babblande glad och nöjd prins brevid mig såå söt.
Nu ringer big b här så bye och kram så länge.


Äntligen är denna klar.

Äntligen är denna blogg klar, från och med nu är vi bästisar och kommer kompa bra ihop :)


RSS 2.0