utelek i det fina höstvädret allt inne är ...

mms_img15363 (MMS)

utelek i det fina höstvädret allt inne är klart till och med middag förbered så skönt. Vi har haft en toppen dag jag och lilleman och nu är alla barn hemma och livet leker vi inväntar bara mannen som är efterlängtad. Vad gör ni andra idag?


Inte riktigt tid.

Har inte riktigt haft tid med bloggandet nu men nu är jag här igen.
Har haft en fantastiskt bra helg med syster och alla barnen och tomten är fin med :) golven är bonade tack för allt syster.
Nu är pappan i huset hemma igen så igår var han ledig och vi spenderade gårdagen med att handla pressisar till lilleman och lite annat smått och gott och innan käkade vi frukost på Ikea.
Ett par byxor och en tröja till mig fick också följa med hem :)
Idag på dagis får vi reda på att det går magsjuka bläääää men Maya är ju redan smittad då hon var där igår och då är det ingen mening att hålla dom hemma.
Vi tar det lugnt idag då prinsen fortfarande är snorig så ska ta och stöka på lite nu medans han sover.


Familjehelg.

Har ägnat mig enbart åt familj och vänner denna helg därav ingen update, man måste pausa ibland med, eller gör inte ni det?

Helgen är över och ny vecka har kommit till oss vi sjunker längre in i höst mörker myset, tänd ljus allihopa det är mysigt. här hemma kommer vi att vara ensamma hela vecka A är borta :( åkte imorse we miss him redan.

Helgen har bjudit på fynd, mys, förkylning, utelek mm, vad har ni andra hittat på för något?
Ser att solen tränger fram igenom fönstret nu hoppas det spricker upp ordentligt så vi kan gå ut en liten stund med våra snor näsor :)
Bjuder på lite bilder senare på mina underbara som jag nu ska leka lite med.


Granngården.

Ska vi gå till omkring nio för att leka och käka lunch tillsammans, hörde att det vakades pannkakor där :)

Natten har varit lång vaknat hundraåttio ggr av denna sablans förkylning, ont i  kropp och hals och en svidande stickande näsa blää, har tagit en ipren nu och hoppas det känns lite bättre.
Tjejerna är nöjda att få leka iaf, det är huvudsaken. Fint väder här men blåser och ingen värme fram med höst kläderna bara.
Dags för oss att göra oss klar sedan en liten kille som luktar brevid mig som förmodligen behöver en ren blöjaq :) Vad tror ni?


god natt nu är det undan fixat här och för...

mms_img35293 (MMS)

god natt nu är det undan fixat här och förkylning har slagit till på mig så hörs imorgon bjuder på en bild av prinsens nya mössa natt natt


Kids

Gullungen Maya är hämtade stortjejen kommer snart och om en liten stund ska jag hämta sista skönheten sedan är de två minsta tjejerna ledig imorgon och Julia slutar tidigt så vi planerar att ev åka och bada men jag har fått ont i halsen men blir det inte värre så åker vi.

Jag och prinsen åkte iväg en sväng och inhandlade en jättefin hangjord mössa och en bas mössa från pop till honom, lite mat har vi handlat hem med.

Känns riktigt höst kallt ute nu och blåser så man är kall om händerna tänkte ev sätta i fällen i vagnen men det känns lite tidigt, har sett andra som har det vad tycker ni?
Dags att pallra sig till bilen strax så bye.


Bvc

Har vi varit på nu under morgonen lilleman växer perfekt och väger nu hela 10420 G och är 76 cm lång så allt ser bara bra ut.

Han är busigare än nånsin och river överallt och reser sig upp även utan föremål att greppa till ex väggen har han stöd med handen imot nu.
Har precis beställt kiddyguards grind till trappan för som det ser ut nu får vi blockera med vagnen vilket han snart kommit på så det är dags att fixa grinden. Just denna grind har varit slutsåld i alla butiker plus att dom gjort om dom så jag beställde en på nätet nu och till billigare pris med :)
Har precis bryggt lite kaffe så ska passa på att ta en kopp och fortsätta med tvätten innan prinsen vaknar.
Grinden som är på väg super smart tycker jag då den funkar som en rullgardin och ramlar de imot den så är den mjuk.


Fullt upp.

Har inte riktigt hunnit med här, har haft fullt upp spenderade förmiddagen med att lämna kidsen lekdate med A och Tristan hämta barnen och ny lekdate med grannarna super kul.
Middagslagning, skjutsa Julia på träning och hämta, handla  samt allt annat, tiden rinner iväg :)
Idag tar vi det lugnt jag och prinsen det får man unna sig ibland hann ju med allt stök innan dagis lämningen. Imorgon ska lilleman vägas och mätas ska bli spännande var länge sedan vi gjorde det nu, vad tror ni han väger?
Nu ska jag ta fram min stickning  och göra klart T strumpor medan lillemannen sussar sött.


Morning.

Då var det ny vecka igen tiden bara susar iväg, inte särskilt fint väder idag men ganska varmt så vi ska fixa lite ute idag och inne.
Jennifer har varit lite tjurig nu på morgonen, förmodligen trött så hon får vara ledig med oss idag och ta det lugnt, vår sessa Julia kommer hem idag med skoj alla vi saknar henne efter en lång vecka då hon varit hos pappa och R.
Dags att göra lite nytta barnen busar nu så man får passa på :)


Lååång dag

Har vi haft men en toppen helg, dagen började med frukost/lunch på ikea som jag skrev tidigare sedan strosade vi på möbel ikea och shoopade lite saker hem.
Gick vidare till birsta city och inhandlade lite blommor till graven, present till syster och liten ute gran och hink till som vi ska ha på vår bro samt take away latte och brända mandlar från Alnö.
När vi var klar där sprang min man in på Stadium och jag fick två nya tröjor :) tackar jag min älskling för hem och bytte bil åkte sedan vidare för att hämta gullungarna och där var ju Julia mammas stora hjärta.
Nu är vi hemma barnen är lagda och vi har haft besök av barnens gudfar och jag har stickat lite så nu ska jag surfa runt lite och invänta my love för att mysa ner oss i sängen see ya tomoorow.


frukost lunch på ikea med mamma och pappa ...

mms_img31006 (MMS)

frukost lunch på ikea med mamma och pappa mys. Vi åker snart och hämtar hem barnen vi saknar dom


lek i parken från igår sedan kom regnet

mms_img31004 (MMS)

lek i parken från igår sedan kom regnet


Lördag :)

Pappan i huset min älskade man är ledig :) vi ska åka in på resebyrån och kika på resor alla är sugen att åka. Barnen ska sova hos moster inatt så vi har bara lillprinsen hemma så vi ska snart bege oss utöver.
Skulle klippa mig igår men med min tur så väntade jag på min frissa i hundra år och då innan det var klart så hade hon sin sista kund och skulle sluta, väntade helt i onödan :((( och vill inte gå till nån annan heller. Inhandlade nya trosor, mockasiner, poncho, keps, mössor och strumpor igår bara små tjafs med bra pris :)
Nu ska jag packa väska innan det är dags att packa in hela familjen och åka.


Nya tag.

Jah har varit så trött i två dagar nu därav ingen update men nu tar jag nya tag och vi ska åka till parken och leka efter prinsen sovit klart.
När pappan i huset kommer hem så ska jag ta mig till birsta och klippa mig nu är mitt hår helt ohanterligt och såååå tjockt det ska helt enkelt klippas.
Tillbringade gårdagen med A och T vi hade pyjamas party precis som barnen på dagis fick ha igår :))) himla skönt tack för en trevlig dag.
Kommer lägga ut lite bilder idag med.


Blää väder.

Sjukt taskigt väder blev till att dra på sig regnkläder och stövlar idag.

När vi lämnat tjejerna idag så upptäcker jag att vi är utan vatten IGEN grrr men det var min man som gjort så proppen löst och jag såg inte det så han kom hem och det var trevligt att få dricka en kopp kaffe på morgon sidan love u.

Vi åkte och inhandlade jacka till Jennifer igår och lite annat smått och gott bild kommer lite senare.
Vi kommer att ha hemma mys idag och just nu sover prinsen så jag har passat på att plocka undan för dagen så jag har all tid till mitt lilla hjärta, sedan kommer Julias farfar upp en sväng med skoj med besök.
Nu ska jag kika in några bloggar och dricka en kopp.


Hi hi hi.

Jag klarade det nu kan jag sticka fina hälar, snacka om kul att göra egna tjocksockar tur jag inte gav upp :)

Barnen är i skolan jag lilleman och Maya är hemma och myser tror vi ska dra iväg på stadium senare och inhandla Jennifers vinterjacka.
Julia åker idag till pappa och kommer hem först om en vecka :( vi kommer att sakna henne dét värker smått i mamma hjärtat.
Gårdagens kalas bjöd på massa gott åt till jag mådde illa, så typiskt mig :) Sedan fick vi träffa nykomlingen i familjen och mitt älskade gudbarn sååå söt och självklart blev det lite bebismys.
Dags att njuta av en kopp och mysa med Maya.


mitt nya hårband och kalas dags

mms_img59701 (MMS)

mitt nya hårband och kalas dags


11 Månader

Tiden rinner iväg och lilleman är nu hela elva månader, lill prinsen våran.

Vi gjorde inga fynd på loppisen igår men inhandlade ett diadem iaf i svart till mig själv och en mini pool till duschen så lillen kan få bada med, tycker baljan är för stor att ha inne på duschgolvet:)
Idag bjuder det på kalas hos syster så det lär bli gofika = We like mums och hoppas på att vi får se nykomligen H i familjen :)
Som vanligt så funkar inte våran förbaskade hemtelef, så irreterande då man ska använda den grrrrr.....

Nu har vi käkat mys frukost med ägg och rostat bröd mm så nu ska jag stoppa tjejerna i duschen här bye soo long.


på väg till ikea loppis vad gör ni :-)

mms_img59700 (MMS)

på väg till ikea loppis vad gör ni :-)


jag och barnen gick till skolan idag snack...

mms_img59697 (MMS)

jag och barnen gick till skolan idag snacka om kanon väder. Vi gick och köpte en glass vid kyrkan och myste på gräset innan vi gick hem igen. Nu ska vi äta lite middag.


utelek i det fina vädret :-)

mms_img59695 (MMS)

utelek i det fina vädret :-)


Det ska tvätta,städas.dammas och skrubbas

Ja så är det att vara mamma tycker ibland att det aldrig tar slut och självklart så ska tvättmaskinen jävlas bara för att man är ensam och jag inte vet hur man gör för att fixa det åhhhhhhh, typiskt mig.

Måste iallafall tacka min underbara, älskade dotter som lagade mat till oss idag och det blev superduper gott, tacos fick vi hon valde själv. Mammas duktiga flicka så stort TACK.

Barnen sover nu och allt är undanröjt för morgondagen och ingen disk i love :))) bra start på morgonen det. Har haft en himla huvudvärk i två dagar  så ska ta mig i kragen och hoppas på att somna i tid idag och förhoppningsvis slippa detta imorgon och ta ny tag.
Håll tummarna för soligt väder också för jag hade tänkt vara ut och leka med barnen i soligt väder och så kommer min efterlängtade man hem imorgon gud så vi alla längtar efter honom, vi älskar dig av hela våra ♥ du är bäst.

God natt allihopa och sussa gott.


handlat idag :-)

mms_img59693 (MMS)

handlat idag :-)


bus och lek Tristan och prinsen idag.

mms_img59692 (MMS)

bus och lek Tristan och prinsen idag.


Busväder.

Hejsan hoppsan huva vad det regnar här, så himla trist. Idag efter jag lämnat barnen for jag och lilleman till A och T för lite lekdate sådär spontant så vi stannade till efter lunch nice tack för sällskapet:)
Lilleman och jag for ut till birsta och skulle uttnyttja lite presentkort innan dom gick ut blev lite granna., lägger upp bilder lite senare.
Snart är det time att hämta hem lilla Maya mammas gos sedan kommer de andra två goungarna hem med, tror det blir innemys för våran del efter mellis.

Håll tummarna att min älskade man kommer hem idag gud vad jag saknar honom :( Miss U

Nu ska jag dricka mitt kaffe och frakta baken till dagis.


RSS 2.0