Halt.

Är det ute och ordentligt efter vår väg dags att lägga på vinterdäcken kanske. Maya ska åka med grannen till dagis så drar vi mammor iväg på långprommis med de små innan vi ska på bvc och naturligtvis ramlade prinsen och slog en jättebula i pannan stackaren.
dags att görasig startklar kanske så kallt så mycket kläder på.
Vad ska ni göra idag då?


God kväll.

Hejsan nu var det längesedan igen :( tiden bara susar förbi men jag ser att det är en del besökare vilka är ni? Nyfiken ju.
Kan säga att min granne har lurat in mig i tränings världen :) vilket jag aldrig har hållt på med tidigare men sååå kul det är, inte för att jag behöver gå ner nått i vikt eller så men man blir såå pigg och glaaaaaad.
Vår vecka startade med att vi var barnvakt till fasters sessa Theja och sedan åkte jag och träna sista passet med grannen nice, kan tilläga att detta började vi med förra veckan.
Dagen idag så skulle vi promenera men vädret var så uselt så vi körde crosstrainer 30 min var, bättre än inget iallafall.
Just nu är det mycket i görningen men jag uppdaterar eftersom angående detta.
Just nu är min älskade man och inhandlar en cross till mig så man kan träna på lite hemma men imorgon löser jag nog årskort så då finns det inga ursäkter att inte gå :))
Barnen sussar gott nu, lillprinsen var jättetrött han sover så lite på dagarna nu och imorgon ska ha få ettårs sprutan stackaren men det är nödvändigt plus att vi får veta vikt och längd.
Ska nu kika runt på nätet lite höres later. 


RSS 2.0