Morning summer.

Nu verkar det som sommaren är här, snacka om värme.
Igår så gjorde vi en hel del fynd i Birsta till barnen, alltid bra med sommarkläder :) förra gången så blev det shopping till prinsen, inhandlade ny säng och skötbord samt pingu spjälskydd och ett solskydd till bilstolen.
Igår eftermiddag fick vi besök av Tristan med familj så trevligt och jag blev av med en hel del grejor tack för för det. Vi beställde in mat och åt middag ute tillsammans och efterätt blev glass och jordgubbar som Tristans pappa handlat tack tack för allt.
Nog för mig just nu barnen kallar hej hej


Goddagens.

Då var det Söndag och gårdagen spenderade vi en skön dag hemma sedan for vi upp till Anna för bus och lek tack för en superdag :)Lill prinsen fick sin tredje tand nere igår hua vad fort det går. Dagen bjuder nog på lite shopping idag, några grejor som behövs bland annat ett nytt spjälskydd till prinsen då han sparkar igenom det han har och fastnar i spjälorna. Vad ska ni övriga hitta på idag då?
Dags för lunch nu så hej så länge.


Gladmidsommar i efterskott.

Nu ska vi se om det går att kommentera här, fick återställa så nu är det inte riktigt min egen design men det får vara för nu. Ska uppdatera lite oftare kanske så jag får några kommentarer :)

RSS 2.0