På G

Till stugan är vi nu så hade fullt upp igår att packa, samt Jennifer hade kompis med sig hem. Kommer försöka att uppdatera mer under helgen från mobilen men inget jag lovar så hej så länge.


Fantastisk.

Eftermiddag hade vi hos grannen igår, blev bjuden på middag med tack för en toppen dag alla ni som var där igår :)
Stort tack  till A med familj för en trevlig förmiddag med.
Måste bara berätta om en fantastisk kvinna jag mötte igår som jag skulle vilja hjälpa som har den ovanliga diagnosen EDS, så positiv,glad, ung, social, u name it och vill verkligen hjälpa andra mm.
Min kväll spenderade jag igår igenom att läsa om denna sjukdom och jag ska göra vad jag kan som privatperson och vårdpersonal för att försöka hjälpa denna kvinna, väntar nu på mail från henne så ni andra som  enkelt kan hjälpa och kan  också vara med.
Jag har en supergranne iaf, det kan man inte säga något om TACK igen.
Nu ska vi göra oss redo för dagis och senare ska jag försöka få in lite bilder som jag lovade igår.


Good morning sunshines.

Då sitter jag här igen och avnjuter mitt morgonkaffe :) två barn är redan i skolan och mellan ska strax till dagis vi är klara, tvättmask startad, diskmask startad bara resten kvar nu då haha :)
Får se om det blir någon lektajm i eftermiddag med fina grannen verkar som så iaf, super skoj både för barn och mammorna :)
Idag hade jag tänkt packa lite inför avfärden till stugan på Fredag, det mesta är redan klart men det ska ju in i bilen med och få plats, tror ni jag klarar det?
Tänkte jag skulle bjuda på lite bilder idag bla på vår nya medlem i familjen mm ska se vad jag kan hitta på för skoj men nu ska jag kika in lite andra bloggar innan avfärd.


Familjen är samlad.

Vi väntar nu bara på pappan i huset vi saknar honom.
Har fyndat två mattor, två lyktor, en skål och ett kakfat idag på seconhand till vårat lilla lantställe :)
Vad har ni gjort under dagen då?
Maya sitter och myser i badet så ska passa på nu att förbereda middagen då Julia ska på träning. funderar på  att ta en sväng och kika lite ensam efter det får höra vad min man säger om det, men det brukar inte vara ett problem.
Lillprinsen tog fyra hela steg idag på eftermiddagen hoppas, hoppas att han börjar gå nu då den lilla tungklumpen.
Då så har ni fått lite info nu .


Nu är det dags igen.

För uppdatering, händer massor här :) Passar på nu innan vi ska på dagis att skriva lite.
Det har varit kalas gånger flera och lekdejter med fina grannarna har vi haft, lite förkylning, gallanfall och en pannskada mm.
Nu till det allra bästa vi är numera ägare till en sommarstuga och snart till en ny liten familjemedlem yiiiipie.
Igår spenderade vi dagen med A och T så mysigt tack för en fin dag.
Stackars fasters prinsessa är på sjukhus och tog bort halsmandlarna igår, tänker på dig gumman har gjortsamma sak själv.
Nu ska vi börja göra oss klara see ya.


RSS 2.0