Tooopen.

Dag har vi haft, dagen började med mys hela familjen i vår säng, klädde oss och snabbade undan morgon stöket mm. Pappan i huset åkte till tatueraren vid ett tiden och vi beslutade att åka till Annica och leka i parken, vilket var super trevligt och uppskattat av barnen.
Vi hämtade lite videkissar :) som vi ska göra roliga saker av plus att vi stötte på två änder som tjejerna fick mata med bullar.
Tack för go fika och sällskap till Annica och lilla Tristan.
Väl hemma så är alla busungar badade och nattade för denna dag, vi tar oss ut på nya äventyr imorgon :))
Idag upptäckte vi att Jennifer har vuxit otroligt mycket, inga gympaskor passar alls så innan vår tur till parken köpte vi ett par nya, en stolt tjej gick ut från butiken i ett par blå, turkosa converse som hon själv valt så snygga tycker jag.
Nu är mannen min och inhandlar gott till kvällen och soffmys med film = we like!
Just det idag kom mina nya frisör sax och skär kniv, men har ingen att pröva dom på just nu :( men nu finns de iallafall :)))
Trevlig helg allihopa och kväll så hörs vi imorgon. 


Slapp dag.

Tar vi efter gårdagens yra dag så tjejerna fick ledigt idag och pappan i huset slutar tidigare idag så sköönt att få umgås lite i normal tid.
Tatto gick super igår dock inte klar ännu men inte så överdrivet mycket kvar, har kostat tre tusen hittils helt överkomligt pris med tanke på strl och jobb på den och ni får inte se förrän den är helt klar :)
Nu ska vi klä oss och göra undan morgon stöket eller kanske förmiddags stök innan lunch och utgång är ju toppen väder idag :) We like.
Förhoppningsvis så tar vi fram mc nu under dagarna, snacka om att jag längtar då jag var gravid förra sommaren och knappt kunde åka.
Stort tack till min syster som passade prinsen igår.
Hej svejs så länge!


Hektiskt.

Lite hektisk dag många dejter med vän och familj :)
Lämnade flickorna på dagis och for sedan vidare för fika hos Annika och Tristan och där fick prinsen tidig lunch, vidare för dejt med Big b som varade till halv ett så då kilade vi vidare för lunch tillbaka till Annica då jag inte ätit.
Nu har vi varit hemma en stund och käkat mellis och stökat undan lite smått och gott och snart är det dags för middags lagning ska väl passa på då prinsen sover ute i vagnen. Han är fortfarande snorig och små hostig men frisk luft är bara nyttigt anser vi.
Idag invigde jag mina snygga jeans som min älskade överraskade mig med i Lördags sååå sköna dom tackar vi för.
På morgondagens schema står det också hektiskt men det ska nog fixa sig, hoppas på att tatueringen blir klar helt imorgon iaf men förmodligen lär det bli en sittning till drygt!!
Ska man vara fin får man lida piiiin haha, inte för att det gör speciellt ont svider mest men jobbigt att ligga där.
Mat på stora fat var det see ya later.


Vår.

Ja nu är det vår och jag har tinat fram så nu ska jag ta itu med bloggningen på allvar, det är fullt ös här med alla barn mm.
Lite som hänt är renovering av prinsens rum som nu är klart så han sover där nu, jag och min man har tatuerat oss, Julia har börjat träna cheerleading.
Finns massor att skriva men kommer inte ihåg allt heller :)
Dagen har varit bra förutom att lill killen våran är snorig om näsan annars har vi varit ute i kanon vädret och självklart en massa geggamoja har rörts ihop av brudarna här ute.
Nu är det dags för mellis hos oss och jag ska ladda kameran så jag kan fota lill killens rum så ni får se så sött och nöjd.


RSS 2.0