solen skiner och dumma snön är här igen, f...

solen skiner och dumma snön är här igen, fy så trist. Här vankas det dop och kläderna och presenter är klara samt feber fria barn så skönt. Ville bara kika in och säga hej och nu ska jag umgås med min man och barn kram så länge .


Gör om.

Håller på att stöka om här på bloggen så bli inte förvånad att det ser ut som ett bombnedslag :) har beställt hem lite kulika tyger med.


Tröttis.

Är jag idag, har tydligen lite svårt att komma i säng på kvällen jag och min man även om båda är trött så är vi vakna iallafall tokar :)
Idag ska det förberedas för dopet som vi ska på imorgon, kläder ska fixas och pressisar ska slås in, kommer bli kul då hela tjocka släkten förhoppningsvis är där iallafall de jag har mycket kontakt med.
Rolleman är fortfarande lite hängig får hoppas på att det går till sig mer till imorgon annars får vi nog tyvärr dela på oss :(
Nu ska jag klä småttingarna som har pyjamasmys i pappa och mammas säng.


kvällen, alla barn sover sött och vi ska m...

imag0034 (MMS)

kvällen, alla barn sover sött och vi ska mysa och jag äta choklad dom prinsen kom hem till mig med, då söt. nu är prinsessan thejas mössor klara dom som är på bilden resterande är ute på tradera. vad gör ni ikväll ? dags att minsann så godnatt.


Morning.

Här strilar solen smått igenom fönstren, vi har varit vaken ett par timmar nu men bara tagit det lugnt då Maya  nu är  pigg och tjatar om dagis  men lilleman fick feber igår :(
Tror jag blir tokig....
Hann med att sy ett par till mössor igår och har även provat att tryckt på en så får se vad resultatet blir.
Igår kväll åkte jag iväg för en solning i lugn och ro, skönt måste säga , min man är bäst, aldrig några problem då jag vill göra något om han inte jobbar då vill säga.
Ska nu ta hand om go trollen och försöka plocka lite och bädda några sängar.
Så höres vi senare.
Love to life.


mössor som jag sydde igår, ska försöka sy ...

imag0033 (MMS)

mössor som jag sydde igår, ska försöka sy några fler idag bla till fasters sessa. de jag sydde igår ska jag försöka sälja, vad tror ni kommer någon att köpa? små trollen är hemma och vilar sig inget svar på provet har vi fått heller får väl ringa själv som vanligt. trist väder med vad ska ni där ute hitta på idag då? kram


sen skrivning vi har haft en toppen dag me...

imag0032 (MMS)

sen skrivning vi har haft en toppen dag med lek hos Annica med dam här är en bild på deras tillskott. just nu att jag mössor och väntar på min man så ska sy undan godnatt


Inte försvunnen.

Vi lever och mår hyfsat efter sjukdomar och flunsa, dock får lilla Maya hela tiden feber toppar så idag begav vi oss tillbaka till vc där det har tagits prover hej vilt hoppas på svar imorgon.
Lillemannen är numera så stor att han är dagis kille, inskolad och klar men bara femton timmar :) behövs inte mera.
Här hemma har vi haft en toppendag tillsammans med Elin och fasters bustroll så skoj när de små är jämngamla tack för idag vackra ni.
Jag och barnen är solo idag, prinsen är borta på jobb men är snart hemma igen men saknar honom
iallafall :(
Just för tillfället sitter det färg i håret som snart ska sköljas ur sedan blir det till att sussa, försöka iaf så natt så länge
.


RSS 2.0