Lite av den senaste shoppingen i bilder.

Lägger ut lite handlat till prinsen, lägger in mer imorgon trött nu.

Saknar my love, god natt allihopa.





Lindex Shop Online - Set
Lindex Shop Online - Velourbyxa Lindex Shop Online - Velourbyxa Lindex Shop Online - Velourbyxa Lindex Shop Online - Velourbyxa Lindex Shop Online - Body Lindex Shop Online - Velourbyxa Lindex Shop Online - Body Lindex Shop Online - Body


Morning.

Då så det blev ingen update igår men huvudet var inte riktigt med fick sådan huvudvärk att jag gick och la mig efter jag pratat med älsklingen min, idag är det bra igen :)

Barnen är lämnade och jag och prinsen är hemma och ska ta och städa ihop och tvätta lite måste ta och skura med. Inhandlade små skor från lundmyr igår till lilleman han står överallt nu gullet vårat.

Idag ska jag ta mig i kragen och fota lite på det som vi shoppat som jag lovat i hundrafemtio år men så länge så bjuder på en bild av Rolle.

Kan säga med att nu bojkottar jag Brio vagnar vi går tillbaka till emmaljunga nu....




liten bild av prinsen då han åker helikopt...

mms_img12273 (MMS)

liten bild av prinsen då han åker helikopter:-) nu är barnen hemma och vi lagar mat och ska sedan gå ut. Har handlat lite idag skriver mer om det ikväll hej så länge .


Inställt.

Tanken idag var att vi skulle åka och titta på nykomlingen i familjen en liten prins men våran lillkille är fortfarande snuvig så vi stannar hemma för att inte smitta ner den lille, vi hittar på nått annat.
Gårdagen var vi till birsta eller rättare sagt b - hus och jysk fyndade en byrå i vitt till Rolle. Julias farfar var också med och vi fikade här hemma allihopa då vi kom hem, mycket trevligt.
Dagen idag så är barnen redan lämnade på skola och dagis och en trött mamma hemma med prinsen som inte alls är trött :)
Han är numera precis överallt kryper och står :) var tog tiden ivägen?
Julia ska följa med kompis hem idag och kommer hem mot kvällen de andra två ska hämtas av mig och jag tror det blir en långpromenad dit idag.
Nu ska jag ta mig en kopp till och vakna ordentligt och kika in lite bloggare innan det är dags för vardags pyssel.


God natt

Natti natt så trött nu så jag ska krypa ner i sängen med stora prinsessan som sover med mig inatt, gillar inte att sova ensam :( saknar min älskade man.
skriver om dagen idag
imorgon ska bjuda på bilder med hade jag tänkt natt nu sängen och sova gott.


Stickornas värld.

Har jag hamnat i, alltså jag stickar och har nu gett mig in på strumpor och att få till hälen, vet inte hur många prov hälar jag är uppe i nu :)

Brudarna är på dagis och skola, lill prinsen sover och jag ska passa på att duscha sedan far vi en sväng till birsta, vår lilla Maya är, har blivit  rosa tokig och det är bråk om kläderna varje morgon så nu köper jag en uppsättning med rosa så är det inga problem.
I övrigt ska det tvättas och städas lite idag gjorde inget sånt igår då vår vatten pmp kraschade och vi blev helt utan vatten = kaos då man har fyra barn men det är nu ordnat sedan tolv inatt :))))
Nu måste jag kila till duschen innan prinsen vaknar.
Hej så länge.


RSS 2.0