taskig uppdatering har haft kära syster på...

mms_img26864 (MMS)

taskig uppdatering har haft kära syster på besök hela helgen och hjärtat mitt kom hem på lördagen mitt i baket. Gjorde falska potatisbackelser,sockerkaka och kokosbollar mums :-) fick två par sandaler av my love med tack älskar dig. Igår hade jag och barnen fika besök av susanne trevligt att ses lite oftare. Idag är barnen på dagis och vi ska ska ha mys dag med annika och tristan i skitvädret , vad hittar ni andra på? Nej nu ska vi fortsätta vänta på a och lilleman hej så länge.


god morgon nu är det fullt hus oss syster ...

mms_img29283 (MMS)

god morgon nu är det fullt hus oss syster med barn kom igår så här var det klipp och färg stuga på stora tjejernas hår :-) prinsen har inatt fått sin andra tand, gullungen. Saknar min prins och hoppas på att han kommer hem ikväll ! Mys med ungarna nu hörs så länge


god morgon fick mina hårvårds produkter ig...

mms_img29281 (MMS)

god morgon fick mina hårvårds produkter igår kostade en del men det är jag värd. :-) vi får besök av susanne efter lunch ska bli så kul så länge sedan sist :-) nu är det tid att klä på sig vi tog mys morgon i stora sängen idag så vi hörs senare


utelek tjejerna målar på naturens under oc...

mms_img16075 (MMS)

utelek tjejerna målar på naturens under och lilleman sover middag. Sitter och njuter av värmen då vi varken har internet eller telefon efter åsk oväder på morgon kvisten så bloggar jag från mobilen. Vi håller oss hemma idag bara en sväng till affären och vidare hem och laga tidig middag då julia ska träna idag. Ni som kan gå ut i solen ni med och få lite vitaminer som vi :-)


Första tanden.

Upptäckte vi att lilla Rolle fått i nederkäken igår ett litet tiny risgryn sticker fram, stor killen våran.
Som sagt var halva släkten här det var så himla kul att umgås i toppenvädret.
Idag var vi iväg tidigt, lämnade på dagis till halvnio sedan plockade vi upp A och lilla Tristan och vidare till stan och fixa.
Var in till tatueraren vid tio och hämtade mer salva, för naturligtvis så kom jag inte ihåg att ta någon sist, typiskt mig som vanligt lite förvirrad och vet inte vad jag ska skylla på heller :).
Helgen kommer jag att vara ensam då min man åker bort på jobb :( , hoppas på att jag får sällskap av syster med barn annars blir det tråkigt ju :(
Resterande dag så har jag och A med barnen njutit utomhus hela dagen och bara fikat och myst, nu är jag och barnen hemma igen och de har mumsat mellis, själv ska jag hänga upp tvätten och ta mig en kopp kaffe ute i solen medan barnen leker.
Hörs något later ska lägga upp lite bilder på lite kläder och hud och hårvårds prylar med.


sommar och sol med halva släkten super tre...

sommar och sol med halva släkten super trevligt hemma hos oss . Tackar stort till big b för besiktning av bilen som gick rakt igenom tack igen berättar mer imorgon tack för trevligt sällskap alla


God kväll.

Idag fick jag en våningssäng av min syster till tjejerna TACK så mycket nu kommer det bli mer yta i deras rum, den ska bara målas eller laseras, sedan fick jag några mer grejor tackar igen.
Har också gjort ett ryck i det andra huset och plockat och slängt en del skräp men är långt ifrån klar :( Julia ska ju nämligen få det och hon längtar så har satt lite fart där så jäkla mycket skrot man samlar på sig under åren men nu åker skiten :)))
Barnen sussar sedan en timme tillbaka och nu blir det soffmys med min stora prins med mandel tårta och filt.
Sov gott allihopa och höres imorgon.


Toppen helg.

Har vi haft bara haft det bra, familjen tillsammans förutom Julia :( Måste säga att jag är lyckligt lottad och bortskämd med en underbar man :) Först fick jag en femhundring utan vidare att köpa mig något jag vill ha, dock har vi gemensam ekonomi men iallafall, igår kom han hem med två paket = Jag älskar paket och överraskningar.
I paketen var det en super snygg turkos strand klänning från change och i det andra en snygg hoodtröja i grått från carlings sååå stort TACK!
Bilder kommer senare.
Idag klev vi upp ganska tidigt vi stökade undan morgon ruschen tillsammans och jag började tvätta och nu är det time för lunch strax, tjejerna är ute och prinsen sover så jag ska gå ut till brudarna och busa lite innan vi ska käka. 
Mycket mer har inte hänt men det räcker mer än väl.
Ha en toppen Söndag det ska jag ha.


strålande. Sol dock inte mycket värme men ...

strålande. Sol dock inte mycket värme men som tur är har vi kläder :-) De små sover Jennifer är ute och cyklar och jag njuter av kaffe på bron. Igår skjutsade vi ut julia till pappa och tog en fika sedan var det nyaste karate kid och soffmys för hela slanten. Idag har vår älskade unge lärt sig knyta skorna snabbt och enkelt och redo för sexårs gruppen duktiga unge vi älskar dig ! Nu ska jag förbereda lunch och fixa till min numera grå blonda frilla.


fem långa linnen i olika valörer och ett p...

mms_img31101 (MMS)

fem långa linnen i olika valörer och ett par svarta leggings med dragkedja nertill allt från gina vad tror ni , kommer det bli använt ?


Mamma lyx i vardagen :)

Är att få gå och klippa sig i lugn och ro :) det är nämligen så att de två frisörer som klipper så jag blir nöjd finns från och med nu inte kvar, men tacka gudarna för att jag fick nr till den ena igår då jag klippte mig så hon skulle ställa upp att klippa mig privat :)))
Super go tjej och klipper exakt som jag vill ha det värt varenda krona så stort tack till henne att jag nu inte behöver spara ut mitt hår.
Gjorde även klart min handritade supersnygga tatuering igår såååå nöjd med den så den tjugonde Maj fortsätter jag med nästa  hos samma tatuerare :) Ni ska få se bilder på den som är klar,  väntar på mail med fotona.
När jag ändå var på birsta gjorde jag några linnen kap på Gina och ett par leggings ni får se bild senare idag.
Idag fick jag sovmorgon med kaffe på sängen sedan lämnade pappan barnen på dagis, det är också lyx tycker jag :)) Me like
Nu ska jag ta itu med lite tvätt smörja mig och dra i lite färg på utväxten och mysa en stund innan med goaste pojken i världen.


Mms inlägg från igår kväll.

Detta mms skickade jag igår kväll men hamnade på fel blogg typiskt mig, eller?
God kväll sitter nu och väntar på att träningen ska vara slut på jaktfalkens parkering. Bilarna är iaf städade och jennifer har Cyklat som aldrig och nu bär det av hemmet tjejerna kom precis så god natt


Slö dag.

Har jag och prinsen haft idag, så skönt så vi har haft mysdag med A och lilla Tristan snackat lite dop mm.
Tjejerna har varit på dagis och Jennifer har besökt skolan inför hösten, tiden bara rinner iväg tänk att hon redan ska börja i skolan och snart är det dom små med.
Allting gick toppen på bvc igår de följer sina kurvor perfekt och Maya väger nu 12,7 kg och är 87,5 cm lång och lilla Rolle eller stora kanske man kan säga väger 8825 g och är 71,5 lång, sju månader gammal :) storkillen.
Han har passerat lilla Mayas ettårs vikt och längd :))
Nu så har vi fikat mellis och jag ska gå ut med kidsen och städa ur bilen lite granna innan det är dags att laga middag och skjutsa Julia på cheerleading träning.
Bye sooo long


Dubbel grattis :)

Har inte uppdaterat på länge mycket som händer så har inte hunnit riktigt med men jag ska bättre mig nu som jag lovat miljoner ggr innan men som sagt barnen går före.
Lilla Maya har nu fyllt tre år och är stora tjejen och ingen mer blöja på dagen heller, varit lite lata med det men då har hon blivit torr snabbt och mycket lite olyckor istället :)
Lill prinsen blir idag sju månader, tiden rusar förbi så stor nu.
Förmiddags stöket är gjort för idag och tjejerna fick ledigt då vi ska på tre års koll och Prinsen ska vägas samtidigt så nu avnjuter jag en kopp kaffe och barnen badar grönt skumbad medans prinsen vilar.
Vi får nog besök i eftermiddag av nära vänner, ska bli jättekul då det var jättelänge sedan vi sågs, vi hoppas :)
Tänker nu kika i frysen vad vi ska käka till lunch så see you later today.


RSS 2.0